see: Utu Lautturi

Sipulijaska esiintyi Utu Lautturin vieraana.

Vuodesta 2007 musiikin ilosanomaa juuri Sipulijaskan muodossa kanavoinut Jaakko Huotari on porvoolaislähtöinen, nyttemmin helsinkiläistynyt, laaja-alaisesti jo parikymmentä vuotta UG- ja valtavirtakulttuurin ilmentymiin hienovaraisesti perehtynyt kulttuurillisen vapauden eturintamalla taisteleva musiikin, taiteen ja teatterin kenttien moniottelija.

Sipulijaskaa on aiemmin suomalaisessa musiikkimediassa luonnehdittu ”suomiräpin flipahtaneimmaksi mystikoksi”. Alkiona siihen visioon jota Sipulijaska taiteensa kautta julkituo, tuo luonnehdinta on paikallaan.

Nyt, vuonna 2016, Sipulijaska julkaisee Rapu Recordsin kanssa kolmannen pitkäsoittonsa, Flip Flopin, joka lähti liikkeelle ajatuksesta tehdä ”jatko-osa” jo kulttimaineen saavuttaneelle Flip hopille. Astroschnautzerin kanssa toteutettu musiikillinen visio on niin äänimaailmaltaan, ilmaisultaan kuin sanomaltaan perinteisen kaavan tuolta puolen sisältönsä ammentavaa hip hopin ja psykedelian rajamaastolla tanssivaa aivosähköä arkaaisimmillaan. Levyn tuotanto on Sipulijaskan ja Astroschnautzerin käsialaa, miksaus ja masterointi ovat Astroschnautzerin hommia. Vokaaliosuuksissa vierailevat Utu Lautturi, Asa, Puppa J, Mindman, Pijall alias Hzä, Taiunta sekä Suho Superstar.